IT-Ivars blogg

Min blogg om jobbet, hårdrock och en stor portion IT!

Det visste ni inte om mig

Allmänt / 14 februari, 2015 / No Comments /

Att jag gillar musik har jag berättat, men vad ni inte vet är att jag faktiskt är lite musikalisk själv också. Jag inte bara lyssnar på musik utan spelar faktiskt också lite själv. Fast mest hemma för mig själv. Jag tog gitarrlektioner när jag gick på mellanstadiet och gitarren har hängt med mig sedan dess. Under min uppväxt har jag spelat i olika band som jag har startat med kompisar, men det har inte varit något speciellt seriöst. Vi fick väl någon spelning någon gång, men mer än så var det inte. Nu spelar jag som sagt mest i hemmets lugna vrå, men det händer väl att jag tar fram gitarren på någon personalfest eller så också.

Det fanns faktiskt en period i mitt liv då jag stod och valde mellan att följa mitt musikintresse eller mitt teknikintresse. Jag hade estetprogrammet som mitt andrahandsval när jag sökte in till gymnasiet, men jag kom in på tekniklinjen och då blev det så helt enkelt. Och tur var väl det kan man säga, för jag älskar mitt jobb och tror att jag har ett mycket skönare, stabilare och tryggare liv nu än om jag hade valt att försöka mig på någon slags karriär inom musik. Så himla bra är jag trots allt inte, så jag hade knappast blivit någon rockstjärna som var min dröm när jag var liten. Jag är glad att jag har musiken som ett intresse men jag är också glad att jag valde som jag valde och att jag istället arbetar med ett annat stort intresse!


Lämna ett svar