IT-Ivars blogg

Min blogg om jobbet, hårdrock och en stor portion IT!

Nytt för disk och tvätt

Allmänt / 25 december, 2014 / No Comments /

Bild från Bygghemma

Bild från Bygghemma

Att handdiska kan ju vara något av det tråkigaste som finns, och det har jag varit tvungen att göra nu i några veckor eftersom min diskmaskin helt plötsligt slutade att fungera en dag. Den hade både ett och annat år på nacken så det var väl inte så att det kom som någon stor överraskning, men man är ändå aldrig beredd. Nu har jag äntligen fått min nya diskmaskin på plats och det är otroligt skönt. Den nya maskinen har fler program att välja mellan, den diskar snabbare och den låter nästan ingenting. Jag är väldigt nöjd! Nu är det ju nästan roligt att fylla diskmaskinen, fast det lär väl gå över med nyhetens behag.

Som om inte det vore nog så har jag också köpt en ny tvättmaskin. Det var nämligen så att jag hittade min nya diskmaskin på bygghemma.se, och där fanns också tvättmaskiner till väldigt bra priser. Min gamla tvättmaskin hade precis som min gamla diskmaskin flera år på nacken, och dessutom kändes den ofräsch. Ibland luktade kläderna inte gott trots att de var nytvättade, och det spelade ingen roll hur mycket man försökte göra rent tvättmaskinen. Så jag slog på stort och skaffade en ny tvättmaskin också, och den är mycket bättre än den gamla. Kläderna blir rena och luktar gott, det finns flera olika tvättprogram så att man kan välja det som är optimalt och dessutom är den mycket mer energisnål än min gamla.

Så nu har jag nytt för både disk och tvätt och det känns faktiskt väldigt skönt och mycket fräschare. Själva maskinerna är ju också mycket snyggare och bidrar till att hemmet känns trevligare!


Lämna ett svar