IT-Ivars blogg

Min blogg om jobbet, hårdrock och en stor portion IT!

Skönt för fötterna

Allmänt / 29 mars, 2016 / No Comments /

Jag har insett att det är något som saknas hemma hos mig. Jag har alldeles för få mattor. Mattor är ju verkligen något som höjer mysfaktorn, dels för att det är skönt för fötterna men också för att textil dämpar ljud. Ni vet hur det kan låta när man kommer in i en helt tom lägenhet exempelvis. Det ekar nästan. Men så fort man slänger in lite mattor, gardiner och möbler så försvinner det där ihåliga ljudet. Inte för att det direkt ekar hemma hos mig, men fler mattor skulle helt klart göra det hela mycket hemtrevligare.

En nackdel med mattor är väl att det blir lite mer svårstädat. Visst kan man dammsuga en matta, men det fastnar ändå mer damm och skräp i mattor och om man spiller är det inte lika lätt att torka upp som det är på golvet. Dessutom blir det ju svårare att torka golvet. Nu gör inte jag det så ofta (inte så ofta som jag borde), men det händer ibland. Med mattor är man i princip hänvisad till enbart dammsugare, om man inte vill hålla på med någon slags matt-tvätt. Det finns ju produkter för det också.

Beställa mattor på nätet
Jag har bestämt mig för att jag ska ta och beställa lite mattor från nätet. Dels ska jag byta ut några gamla som jag har och dels ska jag köpa några som ska ligga där det tidigare inte har legat några. Jag ska ha en ny hallmatta, en matta till sovrummet, en plastmatta till köket och så kanske en ny matta till vardagsrummet. Vardagsrumsmattan är väl den matta som jag spiller mest på då jag ofta sitter där och äter smörgås på kvällarna, så den är nog inte så mysig om man tittar nära. Det går ju att lämna in mattor för tvätt också men mina mattor är verkligen inte de snyggaste och mest moderna, så jag tycker att det är hög tid att investera i några nya. Eventuellt lämnar jag in de som inte ser allt för hemska ut på ta till vara.

På Trademax har jag hittar många snygga mattor och trasmattor så det lutar åt att jag beställer därifrån. De har dessutom bra priser och utbudet är stort så jag ska nog kunna hitta allt jag behöver på ett och samma ställe, vilket är skönt så att man slipper göra flera beställningar.

Mysig matta som finns på trademax.se

Mysig matta som finns på trademax.se


Lämna ett svar