IT-Ivars blogg

Min blogg om jobbet, hårdrock och en stor portion IT!

Välkommen till bloggen!

Allmänt / 21 december, 2014 / No Comments /

Hej och välkommen till min nya blogg! Det är jag som är Ivar ”IT-Ivar” Robinsson, och här bloggar jag om mitt stora intresse IT. Jag har varit intresserad av teknik så länge jag kan minnas, och idag arbetar jag som IT-konsult. Arbetet går enkelt förklarat ut på att jag hjälper olika företag med rådgivning och expertis angående i princip allt som rör datorer.

Många gånger är det först när ett problem uppstår som jag kommer in i bilden, men jag kan också finnas med från början för att hjälpa till att hitta och rekommendera lösningar som är optimala för företaget. Det handlar ju om att företaget ska kunna göra sitt jobb på bästa möjliga sätt. När allt fungerar så tänker man inte på det, men om något inte fungerar så kan det bli ett stort problem och irritationsmoment. Att förebygga problem genom att hitta bra lösningar från start kan därför vara guld värt för ett företag. Det är ju bättre att lägga en slant på att göra rätt från början än att ta in en konsult som ska lägga tid på att felsöka och göra om. Det är ett tips från mig!

Den här bloggen handlar också om musik som är mitt andra stora intresse, och då framförallt om hårdrock. Jag älskar hårdrock och favoriterna är Black Sabbath, Iron Maiden och Mötley Crüe, men det finns också en massa andra band som gillar och andra musikstilar också. Musik är med andra ord ett återkommande ämne i bloggen, och räkna också med lite vardag och diverse annat som jag vill skriva om. Nu kör vi!


Lämna ett svar